Golf i maj

Onsdagarna den 5, 12 och 19 maj spelar vi Veterangolf med starttider mellan 8:00 och 10:00. På grund av Coronasituationen får vi inte använda GIT (Golfens IT system) för att hantera starttider nu. Istället sköter vi anmälan och lottning manuellt så att vi sprider ut starttiderna och undviker att många samlas vid starten.
Anmäl dig genom att maila till Ylva Martinsson på adress ylva.agne@gmail.com senast söndag kl 12:00. Ange namn, golf-id och vilken tee du vill spela på (tee 47 kan inte användas nu). Ylva kommer att lotta bollarna och skicka mail till dig med din starttid. Det blir regelfrågor med chans att vinna en matkupong om du svarar rätt.

Onsdagen den 26 maj planerar vi att spela på Kristinehamns GK. Vi åker i egna bilar pga Coronan. Info om hur du anmäler dig kommer senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>