Sommartouren?

Det som står i nyheten “Golf i maj” handlar om att vi kör igång sommartouren nu. Vi undvek att skriva att det var tävlingar eftersom Golfförbundet starkt avråder från tävlingar. Men det blev för konstigt att inte skriva det.

De flesta veteranerna har snart fått minst en vaccinspruta och det gör att veterankommittén nu törs starta touren. Och alla har vi ju spelat sällskapsspel under det sista året , så vi är vana att hålla avstånd och spela säkert. Men om du vill vara extra säker så vänta tills du fått vaccin.

Resultaten kommer att räknas ihop manuellt på samma sätt som med Order-of-Merit. Du får mail efter tävlingen med tävlingsresultat och sammanlagd ställning. Du får också allas golf-id och din poäng så att du kan hcp-registrera ditt resultat i Min Golf.

Fem priser delas ut efter varje sommartourtävling. Det är matkuponger i klubbrestaurangen till bästa dam, bäste herre och tre priser som lottas ut till en dam, en herre och en spelare som svarat rätt på regelfrågan.

Välkommen att anmäla dig via mail till Ylva Martinsson på mail ylva.agne@gmail.com senast söndag kl 12.00. Ange ditt golf-id och vilken tee du vill spela från (tee 47 kan inte användas nu).
Veterankommittén/Lennart

Comments are closed.