Om Veteransektionen

Klubbmedlemmar som fyller 60 år eller mer innevarande år kallas i Arboga GK för veteraner.  Gemensamt kallar vi oss Veteransektionen.

Alla veteraner får delta i Veteransektionens årsmöte, som hålls i januari varje år. På mötet väljs Veterankommitté, revisorer, tävlingsledare för säsongens onsdagstävlingar och lagledare för seriespelen. Mötet behandlar Veterankommitténs verksamhetsberättelse och ekonomiska redovisning för föregående år och beslutar om en verksamhetsplan för det kommande året.

Alla veteraner är välkomna att delta i de tävlingar som spelas alla onsdagar året runt utom på heldagar, under golfveckan och mellan jul och trettonhelgen.

Är det något du funderar över, önskar, saknar, vill bidra med?
Hör gärna av dig på till mig på mail lennart.balgard@gmail.com eller på telefon/SMS till 072 316 40 52.
/Lennart Balgård, ordförande i veterankommittén

Veteranernas verksamhetsberättelse för 2020