Regelfrågan

Trots att tävlingen blev inställd den 5 maj kommer här dagens regelfråga. Svaret finns i ett separat inlägg så du kan fundera själv innan du tittar där.

Länk till golfreglerna spelarens upplaga

Regelfrågan 5 maj:
Efter många om och men hade Roger slagit upp sin boll på green. Bollen markerades. Efter att ha studerat puttlinjen och riktat in bollen tog Roger bort markeringen och upptäckte att bollen behövde riktas en aning till vilket gjordes. Han sänkte sedan putten med en elegant stroke.
Vad blir påföljden?

A  Roger blir diskad.
B  Roger får två slags plikt.
C  Roger får ett slags plikt.
D  Det blir ingen plikt och bollen spelas om.

Comments are closed.