Sommartouren

De flesta veteranerna har snart fått minst en vaccinspruta och det gör att veterankommittén nu törs starta touren. Och alla har vi ju spelat sällskapsspel under det sista året , så vi är vana att hålla avstånd och spela säkert. Men om du vill vara extra säker så vänta tills du fått vaccin.

Onsdag den 5 maj blev spelet inställt pga regn och blåst, men den 12 maj spelades första sommartourtävlingen. Nu fortsätter del 1 av touren med spel 19 maj och 2, 9, 16 och 23 juni. Den 30 juni planeras en separat tävling med lunch och prisutdelning för del 1 av touren. Vi får se om coronan ändrar den planen.

Den 26 maj är det ingen sommartour, utan istället utflykt till Kristinehamns GK.

Eftersom vi inte får använda GIT (Golfens IT system) för att hantera starttider och resultat nu så sköter vi allt manuellt.
Anmäl dig genom att maila till Ylva Martinsson på adress ylva.agne@gmail.com SENAST SÖNDAG KL 12:00. Ange namn, golf-id och vilken tee du vill spela på (tee 47 kan inte användas nu). Ylva kommer att lotta bollarna och maila en startlista till klubbens kansli på söndag kväll.

Förhöjd startavgift på 30kr gäller om du efteranmäler dig efter kl 12 eftersom det skapar merjobb för Ylva. Efter kl 18 på söndag tillåts ingen efteranmälan.

Du kommer att få mail med din starttid. Undvik trängsel vid starten.

Efter tävlingen lämnar du scorekortet som vanligt i vita postlådan. För att du ska kunna hcp-registrera din rond kan du antingen fota ditt kort eller räkna ut din poängbogey-poäng på kortet. Markera med ring runt scoren om du gör en birdie. Touren kommer att räknas ihop manuellt på samma sätt som GIT skulle gjort med Order-of-Merit. Du får mail efter tävlingen med tävlingsresultat och sammanlagd tourställning. Då får du också din poängbogey-poäng (om du räknat ut den på kortet) och allas golf-id så att du kan hcp-registrera ditt resultat själv i Min Golf.

Fem priser delas ut efter varje sommartourtävling. Det är matkuponger i klubbrestaurangen till bästa dam, bäste herre och tre kuponger som lottas ut till en dam, en herre och en spelare som svarat rätt på regelfrågan.
/Lennart

Comments are closed.