KM 2021

Lördagen 7 augusti spelades KM 2021 på Arboga GK. 56 förväntansfulla deltagare stod på startlinjen med stridsmålningar i ansiktet, redo för en dag på banan.
Bosse och Lotta stod vid första tee, delade ut bananer och kexchoklad samt flaggplaceringar till deltagarna. Greenerna var klippta och vältade och rullade dagen till ära 10,9 på stimpen (väldigt snabbt). Första varvet spelades i bekväm temperatur med en del vind bland träden och bjöd på många fina resultat. För dem som spelade rond 2 bjöds det på en helt annan väderlek då himlen öppnade sig och vätan tog banan i ett järngrepp. Det blev inte någon prisutdelning på plats då alla blöta golfare längtade hem till en varm dusch och torra kläder. Men efter en lång dag stod Seija Tall som segrare i damernas KM och Patric Sundlöf i herrarnas. För topp 3 i alla klasser klicka HÄR.

Tack så mycket till Bosse och Lotta i tävlingsledningen, Jenny som jobbade en lång dag i receptionen och banpersonalen för en fint uppsatt bana. Och tack till alla deltagare. Vi hoppas att ni hade en trevlig dag på banan och att upplevelsen av att spela årets KM var bra! Vi kan även nämna att segrare i samtliga klasser kommer att få en specialbeställd piké som ni säkerligen kommer att se en del på klubben under 2022.

Comments are closed.