Boende

Boende & Paket

Välkommen till Arboga GK!

Arboga Golfklubb startades 1988. 18-hålsbanan  invigdes 1 juni 1991.  En träningsbana med 6 korthål har tillkommit senare. Idag har vi en fin familjevänlig anläggning i härlig miljö.

Stugor vid första Tee

Alldeles intill första tee finns tre mysiga 4-bäddsstugor. Dusch och WC finns i omklädningsrummet 50m bort. I stugorna finns en liten kyl med frysfack, vattenkokare, diskbalja samt tallrikar och bestick. I skogskanten finns dessutom en murad grill. Tillgång till Wifi. För att lägga till frukost och middag i ert paket ringer ni restaurangen på 070-315 18 22. För bokning ring 0589-70 100, ankn.1 eller info@arbogagk.se

Ställplats för Husvagn och Husbil

Intill stugorna, nära första tee, finns 8 platser för husvagn och husbil med el. Dessa måste bokas under golfsäsong. Bokning görs genom att ringa 0589-70 100, knappval 1, alternativt mail till info@arbogagk.se. Uppge i din bokning längd på din bil/vagn då platserna är olika stora. 150 kr/dygn Tillgång till dusch och toalett i omklädningsrummen, "Drängstugan", samt Wifi.

Hotellpaket

Tillsammans med närliggande hotell erbjuder vi golfpaket. Läs om hotellen och vad som ingår i de olika paketen genom att klicka på länkarna nedan.

Stadshotellet i Arboga

Hotellet ligger centralt beläget i den medeltida staden Arboga. Här har du nära till restauranger, shopping, barer och kommunikation samt möjlighet att uppleva Arbogas historia precis utanför dörren.

Elite Stora Hotellet Örebro

Vackert beläget, centralt i Örebro vid Svartån och Örebro Slott, ligger Elite Stora Hotellet. Med det centrala läget i Örebro har du närhet till restauranger, nöjen, shopping och sevärdheter.

Bli medlem hos oss

Omväxlande Bana

Park- och skogsbana i fin natur med bra greener.

Kurser och Lektioner

Förbättra din golf med vår pro på våra generösa övningsområden

Fritt Spel på Tre Banor

Som Guldmedlem spelar du fritt på tre banor: Arboga, Fullerö och Torshälla!

E-POST

HEMSIDA