Boende

Boende

Hotell i närheten, ställplats för husvagn och husbil eller stugor vid första tee

Välkommen till Arboga GK!

Arboga Golfklubb startades 1988. 18-hålsbanan  invigdes 1 juni 1991.  En träningsbana med 6 korthål har tillkommit senare. Idag har vi en fin familjevänlig anläggning i härlig miljö. Klubben har bevarat den gamla boendetraditionen från skogs- och lantbruket Haketorp. Vårt klubbhus med kansli/reception och restaurang inryms i det gamla bondehuset. Omklädningsrummen för herrar och damer finns i den gamla drängstugan. I de gamla ekonomibyggnaderna huserar banpersonalen. Där finns också verkstad för vår pro och förvaringsutrymmen för golfvagnar och golfbilar. Vi på Arboga Golfklubb hälsar våra gäster välkommna till vår fina golfbana och hoppas att ni får en trevlig och upplevelserik dag. 

Stugor vid första Tee

Golfklubben erbjuder boende nära klubbhuset och första tee i tre stugor med 4 sängplatser vardera. Du har tillgång till dusch och toalett i omklädningsrummen i "drängstugan" belägen i anslutning till stugorna. I skogskanten finns tillgång till en stor murad grill. I stugorna finns en minikyl, vattenkokare, diskbalja samt tallrikar och bestick. Tillgång till Wifi. Stughyra: Hyra 1-2 personer 450 kr/natt Hyra 3-4 personer 600kr/natt Spelpaket - Boende + Heldagsgreenfee 1-2 pers: 570kr/natt och person 3-4 pers 520kr/natt och person Spelpaket - Boende + Heldagsgreenfee + Frukost + Lunch 1-4 pers 720kr/natt och person För att lägga till middag i ert paket ringer ni restaurangen, tel. 070-315 18 22. Sänglinne kan läggas till för 100kr/person. Slutstädning kan läggas till för 300kr. Bokning av stugor sker genom klubbens kansli, 0589-70 100 knappval 1 eller info@arbogagk.se

Ställplats för Husvagn och Husbil

Intill stugorna, nära första tee, finns 8 platser för husvagn och husbil med el. Dessa måste bokas. Bokning görs genom att ringa 0589-70 100, knappval 1, alternativt mail till info@arbogagk.se. Uppge i din bokning längd på din bil/vagn då platserna är olika stora. 150 kr/dygn Tillgång till dusch och toalett i omklädningsrummen, "Drängstugan", samt Wifi.

Hotellpaket

Tillsammans med närliggande hotell erbjuder vi golfpaket. Läs om hotellen och vad som ingår i de olika paketen genom att klicka på länkarna nedan.

Stadshotellet i Arboga

Hotellet ligger centralt beläget i den medeltida staden Arboga. Här har du nära till restauranger, shopping, barer och kommunikation samt möjlighet att uppleva Arbogas historia precis utanför dörren.

Kungsörstorp Hotell & Konferens

En helg fylld med golf & padel varvas med god mat & avkoppling tillsammans med goda vänner i mysiga miljöer.

Elite Stora Hotellet Örebro

Vackert beläget, centralt i Örebro vid Svartån och Örebro Slott, ligger Elite Stora Hotellet. Med det centrala läget i Örebro har du närhet till restauranger, nöjen, shopping och sevärdheter.

Bli medlem hos oss

Spännande bana

Park- och skogsbana med karaktär, bra övningsområden.

Bli en bättre golfare

Kurser och lektioner, gröna kortet kurser både i grupp och privat året om.

Året runt-träning

Golfhall som kan utnyttjas året om för spel och träning med simulatorer.

E-POST

HEMSIDA

www.arbogagk.se

TELEFON

0589-701 00

ADRESS

Haketorp 530
732 91 Arboga

Kontakta oss