En park- och skogsbana med karaktär!

Välkommen till Arboga GK!

Arboga Golfklubb startades 1988. 18-hålsbanan  invigdes hösten 1990.  En träningsbana med 6 korthål har tillkommit senare. Idag har vi en toppfin familjevänlig anläggning.

Klubben har bevarat den gamla boendetraditionen från skogs- och lantbruket Haketorp. Vårt klubbhus med kansli/reception och restaurang inryms i det gamla bondehuset. Omklädningsrummen för herrar och damer finns i den gamla drängstugan. I de gamla ekonomibyggnaderna huserar banpersonalen. Där finns också verkstad för vår pro och förvaringsutrymmen för golfvagnar och golfbilar.

Vi på Arboga Golfklubb hälsar våra gäster välkommna till vår fina golfbana och hoppas att ni får en trevlig och upplevelserik dag.

Välkommen till Arboga GK!

Bli medlem hos oss

Spännande bana

Park- och skogsbana med karaktär, bra övningsområden.

Bli en bättre golfare

Kurser och lektioner, gröna kortet kurser både i grupp och privat året om.

Året runt-träning

Golfhall som kan utnyttjas året om för spel och träning med simulatorer.

Current openings

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Nulla eget posuere nisl. Fusce tincidunt massa pulvinar est lobortis, at pellentesque ante accumsan. Aenean condimentum neque a libero sollicitudin, a pretium massa auctor. Donec eu tellus scelerisque, gravida purus nec, fermentum lectus. Pellentesque sagittis eu mi ac dignissim. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla eget posuere nisl. Fusce tincidunt massa pulvinar est lobortis, at pellentesque ante accumsan.

Consectetur adipiscing elit. Nulla eget posuere nisl. Fusce tincidunt massa pulvinar est lobortis, at pellentesque ante accumsan. Aenean condimentum neque a libero sollicitudin, a pretium massa auctor. Donec eu tellus scelerisque.

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer at mauris at leo dictum semper ac at neque. Class aptent taciti sociosqu ad.

Klubbens Pro

När du vill ha professionell hjälp med ditt golfspel rekommenderas en kontakt med Peter! Utbildning som han kan erbjuda är lektioner, kurser, juniorträning, knatte-träning och elitträning. Tycker du att du behöver ha nya grepp, skaft, klubbor eller är i behov av reparationer, då står han också gärna till tjänst. Han kan fixa det mesta som har att göra med golfklubbor och verkstad.

Peter Thelin

PGA Professional
Peter Thelin, PGA Professionals är ansvarig för utbildning och kurser med mera. Peter har lång och gedigen erfarenhet inom Golf. Han är känd för att vara duktig på att lära ut och kan naturligtvis det mesta om golfspel.
Peters sida

Här hittar du all information om kurser och annat som Peter håller i, även kontaktuppgifter och annat som kan vara bra att ha.

Peter Pro's blogg

Läs om träningstillfällen, kurser och se härliga bilder som Peter lägger upp.

Peter Thelin

PGA Professional
Peters sida

Peter Pro's blogg

Läs om träningstillfällen, kurser och se härliga bilder som Peter lägger upp.

Boka online

Banan är öppen för spel. Restaurang och kiosk är öppen. Vid frost stryks påverkade tider. Du kan boka starttider för hela säsongen men med högst 5 tider samtidigt (2 helg, 3 vardag). Vid bokning skall samtliga spelares golf-id uppges.

Avbokning av starttid helger och röda dagar skall ske minst 15 minuter före starttiden. Ankomstregistrering måste alltid ske senast 15 minuter före starttid. Den som inte är ankomstregistrerad före start får fr o m 1 maj 2020 en faktura på den aktuella greenfeen för just den tiden (gäller både gäster och medlemmar). Om receptionen ej är bemannag sker registrering i “Min Golf Bokning”-appen eller i terminalen på tävlingskansliet.

Oförutsedda händelser och sjukdom respekteras som giltig anledning att ej komma till spel. Detsamma gäller ihållande dåligt väder och/eller åska. Kontakta alltid receptionen före din starttid för att meddela att du uteblir.

TJUVSPEL
Ertappas spelande gäst på Arboga Golfklubb utan att ha erlagt greenfee-avgift innan ronden debiteras han/hon dubbel greenfee-avgift och rapport skrivs till hemmaklubb och förbund.

E-POST

HEMSIDA