Paragolfkommittén

Paragolfkommittén

Nytt från Paragolfkommittén

Paragolfkommittén

Per Pettersson

Ordförande 070-508 48 61

Ledamöter

Per Johansson, Kjell Bärtzner, Lars Olof Lindh, Peder Lindkvist och Peter Thelin.

Kommitténs målsättning är att klubben ska kunna erbjuda riktad träning till de medlemmar som har en funktionsnedsättning. Vi vill hjälpa till och erbjuda riktad träning till spelaren så att golfen känns trevlig och viktig. Är du intresserad av att delta eller har frågor kontaktar du Per, Peder Lindquist eller klubbens pro Peter. Du kan även kontakta klubbens reception som hjälper dig vidare.

Om du är passiv medlem så erbjuder klubben att du söker ett paragolfmedlemskap som gör att du kan delta i paragolfträningen. Årskostnaden blir då 400 kr för medlemskap och 500 kr för paragolfträningen. Du kan inte spela på banan om inte spelet ingår i paragolfträningen.

Du söker om paragolfmedlemskap hos styrelsen som avgör om du ska erbjudas paragolfmedlemskap.

Boka online

Banan är öppen för spel. Restaurang och kiosk är öppen. Vid frost stryks påverkade tider. Du kan boka starttider för hela säsongen men med högst 5 tider samtidigt (2 helg, 3 vardag). Vid bokning skall samtliga spelares golf-id uppges.

Avbokning av starttid helger och röda dagar skall ske minst 15 minuter före starttiden. Ankomstregistrering måste alltid ske senast 15 minuter före starttid. Den som inte är ankomstregistrerad före start får fr o m 1 maj 2020 en faktura på den aktuella greenfeen för just den tiden (gäller både gäster och medlemmar). Om receptionen ej är bemannag sker registrering i ”Min Golf Bokning”-appen eller i terminalen på tävlingskansliet.

Oförutsedda händelser och sjukdom respekteras som giltig anledning att ej komma till spel. Detsamma gäller ihållande dåligt väder och/eller åska. Kontakta alltid receptionen före din starttid för att meddela att du uteblir.

TJUVSPEL
Ertappas spelande gäst på Arboga Golfklubb utan att ha erlagt greenfee-avgift innan ronden debiteras han/hon dubbel greenfee-avgift och rapport skrivs till hemmaklubb och förbund.

Har du frågor kring golfen på Arboga GK?