Golfhall

Golfhallen

Öppet alla dagar 08.00-21.00 eller enligt överenskommelse

Välkommen till Arbogas GKs golfhall för träning året runt!

Boka tider på bokamera.se

Tänk på att ni har med er skor för inomhusbruk och det finns fika, läsk m.m att köpa.

Läs mer om vad vi har i golfhallen längre ned.

Paragolf i golfhallen

Arboga Golfklubb är sedan 2015 certifierad Paragolfklubb och har en golfstudio där man kan träna golf inomhus under vinterhalvåret.

Sports Coach

Sports coach är en golfsimulator som man spelar på upp till 4 personer samtidigt. Du har 160 banor att välja på, bla Kingsbarns, Pebble Beach, St Andrews old course, Barsebäck m.m. Du slår alla slag från driver till putt. Du kan träna på chip, pitch, puttning och bunkerslag. Är man själv och spelar 18 hål tar det 1 timme, är man 2 personer tar det 2 timmar, 3 personer tar 3 timmar osv.

Skytrak

Skytrak är en golfsimulator som lämpar sig för träning. Du tränar på wedgarna i target practice, mäter slaglängd i bag mapping, du får alla siffror du behöver såsom ball speed, club speed, launch angle, side spin, back spin, höjd, längd m.m.

Dr putt

Dr putt puttningssimulator man kan spela upp till 4 spelare och spela 6, 9 eller 18 hål. Spela närmast pinnen tävling med olika avstånd och lutningar. Väldigt realistisk grafisk återgivning av alla slag. Välj mellan 11 olika greenhastigheter, från ”rya-matta” till över 13 på stimpen.

Putting green

Där kan du träna på bollstart, teknik och grunder. Tillgängliga träningsredskap är puttspegel, puttlaser, plantränare m.m.

Svingträning mot nät

Jobba med svingen och slå mot nät. Tillgängliga träningsredskap är Smash bag, golf in sync, helkroppsspegel och DigitalSwing Mirror som är ett kamerasystem som visar din sving från valfri vinkel.

Vill du boka tid i vår golfhall?