Golfhall

Golfhallen

Välkommen till Arbogas GKs golfhall för träning året runt!

Boka tider på matchi.se eller i Matchi-appen

Tänk på att ni har med er rena skor för inomhusbruk samt att ni använder egna bollar utan markeringar när ni spelar. Det finns fika, läsk m.m att köpa.

Läs mer om vad vi har i golfhallen längre ned.

Paragolf i golfhallen

Arboga Golfklubb är sedan 2015 certifierad Paragolfklubb och har en golfstudio där man kan träna golf inomhus under vinterhalvåret.

Sports Coach

Sports coach är en golfsimulator som man spelar på upp till 4 personer samtidigt. Du har en mängd olika banor att välja bland. Du slår alla slag från driver till putt. Du kan träna på chip, pitch, puttning och bunkerslag. Är man själv och spelar 18 hål tar det 1 timme, är man 2 personer tar det 2 timmar, 3 personer tar 3 timmar osv.

Skytrak

Skytrak är en golfsimulator som lämpar sig för träning. Du tränar på wedgarna i target practice, mäter slaglängd i bag mapping, du får alla siffror du behöver såsom ball speed, club speed, launch angle, side spin, back spin, höjd, längd m.m.

Svingträning mot nät

Helt vanlig svingträning på matta. Perfekt för dig som vill vässa svingen, hålla igång eller jobba på tekniken.

Putting green

Puttinggreen får du alltid tillgång till när du bokar något annat i hallen.

Vill du boka tid i vår golfhall?