Herrkommittén

Här kan du hitta info från Herrkommittén om seriespel, nyheter från kommittén och mycket mer!

Nytt från Herrkommittén

Herrkommittén

Kommittén är vilande och saknar styrelseledamöter

Kontakta klubben om du är intresserad av att dra igång något.

Är det något du funderar över, önskar, saknar, vill bidra med?

Har du frågor eller funderingar så hör gärna av dig till någon av oss!
Hoppas att du tycker att det verkar intressant och att vi ses där ute på herrgolfens torsdagstävlingar.

Herrgolfen 2021

Herrgolfen är vilande och har inget spelprogram.

Västmanlandsserier 2021

Här kommer du att hitta spelprogrammet för Västmanlandsserierna 2021. Du kommer även kunna ladda ner programmet som pdf.

Västmanlandsserierna arrangeras av Västmanlands golfdistriktsförbund (VGDF). Tävlingsformen är slagspel för herrar, damer och juniorer både individuellt och som klubblag.

H40
Ansvarig: Sam Dahlberg
H50
Ansvarig: Pekka Heino

Boka online

Banan är öppen för spel. Restaurang och kiosk är öppen. Vid frost stryks påverkade tider. Du kan boka starttider för hela säsongen men med högst 5 tider samtidigt (2 helg, 3 vardag). Vid bokning skall samtliga spelares golf-id uppges.

Avbokning av starttid helger och röda dagar skall ske minst 15 minuter före starttiden. Ankomstregistrering måste alltid ske senast 15 minuter före starttid. Den som inte är ankomstregistrerad före start får fr o m 1 maj 2020 en faktura på den aktuella greenfeen för just den tiden (gäller både gäster och medlemmar). Om receptionen ej är bemannag sker registrering i “Min Golf Bokning”-appen eller i terminalen på tävlingskansliet.

Oförutsedda händelser och sjukdom respekteras som giltig anledning att ej komma till spel. Detsamma gäller ihållande dåligt väder och/eller åska. Kontakta alltid receptionen före din starttid för att meddela att du uteblir.

TJUVSPEL
Ertappas spelande gäst på Arboga Golfklubb utan att ha erlagt greenfee-avgift innan ronden debiteras han/hon dubbel greenfee-avgift och rapport skrivs till hemmaklubb och förbund.

Har du frågor kring golfen på Arboga GK?