Herrkommittén

Nytt från Herrkommittén

Herrkommittén

Kontaktpersoner

Daniel Nilsson - dakawi@icloud.se Sam Dahlberg - sam.d@preconal.se

Är det något du funderar över, önskar, saknar, vill bidra med?

Har du frågor eller funderingar så hör gärna av dig till någon av oss!
Hoppas att du tycker att det verkar intressant och att vi ses där ute på herrgolfens torsdagstävlingar.

Herrgolfen

Herrgolfen spelas på torsdagar. För att delta i tävlingarna krävs att man har Gamebook då det är här tävlingarna administreras. Koder till varje tävling finns i schemat samt på väggen inne på Tävlingskansliet. Läs mer på knapparna nedan. Välkomna!

Västmanlandsserier

Västmanlandsserierna arrangeras av Västmanlands golfdistriktsförbund (VGDF). Tävlingsformen är slagspel för herrar, damer och juniorer både individuellt och som klubblag.

M22 (Både killar och tjejer välkomna)
Lagledare: Erik Skeppstedt
skeppstedterik@gmail.com

H50
Lagledare: Sam Dahlberg & Daniel Nilsson
sam.d@preconal.se
dakawi@icloud.se

Boka online

Banan är öppen för spel. Restaurang och kiosk är öppen. Vid frost stryks påverkade tider. Du kan boka starttider för hela säsongen men med högst 5 tider samtidigt (2 helg, 3 vardag). Vid bokning skall samtliga spelares golf-id uppges.

Avbokning av starttid helger och röda dagar skall ske minst 15 minuter före starttiden. Ankomstregistrering måste alltid ske senast 15 minuter före starttid. Den som inte är ankomstregistrerad före start får fr o m 1 maj 2020 en faktura på den aktuella greenfeen för just den tiden (gäller både gäster och medlemmar). Om receptionen ej är bemannag sker registrering i ”Min Golf Bokning”-appen eller i terminalen på tävlingskansliet.

Oförutsedda händelser och sjukdom respekteras som giltig anledning att ej komma till spel. Detsamma gäller ihållande dåligt väder och/eller åska. Kontakta alltid receptionen före din starttid för att meddela att du uteblir.

TJUVSPEL
Ertappas spelande gäst på Arboga Golfklubb utan att ha erlagt greenfee-avgift innan ronden debiteras han/hon dubbel greenfee-avgift och rapport skrivs till hemmaklubb och förbund.

Har du frågor kring golfen på Arboga GK?