Veteranernas bussresa 8 september, nu sänkt pris!

Hej alla 60+ medlemmar i Arboga GK!

Vill du åka med på en bussresa till Kristinehamn och spela golf? Vi i Veterankommittén inbjuder till en resa som går onsdagen den 8 september. Om du är dagledig pensionär eller har möjlighet att ta en semesterdag är du välkommen att vara med.

Bussen går från långtidsparkeringen norr om Arboga station kl 07:00. När vi kommer till banan är det kaffe/te och en macka. Sedan spelar vi 18 hål och äter lunch efteråt.

På anslagstavlan i tävlingskansliet på Haketorp finns en anmälningslista där du skriver namn och golf-id för att anmäla dig. Det är max 40 deltagare så anmäl dig så fort du kan, men senast 1 september.

För fika, lunch och greenfee betalar du 400kr (NYTT PRIS! sänkt från 440kr) i receptionen på Kristinehamns GK. För bussen betalar du också mellan 100 och 160kr beroende på hur många vi blir som åker. Det betalar du i bussen med swish eller kontant. Behöver du boka golfbil ringer du själv till Kristinehamns GK på 0550-82310.

Du vet kanske att Veterankommittén ordnar spel på Haketorp nästan varje onsdag året runt. Du är självklart välkommen att vara med där också. Du hittar tävlingarna via Min Golf så länge som vi spelar på sommargreener.

Veterankommittén
Lennart Balgård
Mejla mig på lennart.balgard@gmail.com  om du har frågor.

Comments are closed.