Banöppning och Restaurangen

Banan ligger åter under snö och något varmt väder visar inte prognosen under de närmaste 7 dagarna. Vi kommer givetvis inte att kunna öppna banan inför påsk med anledning av detta, utan ett preliminärt öppningsdatum ligger runt den 25:e april. Exakt öppningsdatum kan vi dock inte ge ännu då det fortfarande är, som Reece säger, ”weather pending, alltså beroende av vädret. Rangen har fortsatt öppet och 6-hålsbanan är öppen som vanligt så passa på att vässa ert närspel och ta ut era vänner och bekanta inför säsongen. Självklart håller vi också hallen öppen för er som vill få ett litet försprång på era vänner och konkurrenter.

Restaurangen kommer dock att öppna upp till påsk. Fredagen 15:e april slår Garip upp portarna för säsongen. Åk gärna ut och ät en god bit mat och visa ert stöd till vår lojala krögare.

Comments are closed.