Nytt från Banan

På fredag öppnar banan som bekant och målet är att redan från start tillåta transportmedel på banan. Väderprognosen ser lovande ut så vi tror fortsatt på detta. Dock vill vi be alla som kör golfbil eller moppe att hålla sig ifrån blöta områden och att inte köra för nära green och tee. Detsamma gäller alla med golfvagn – försök att undvika att gå på blöta områden på banan.

Greenerna ser överlag väldigt bra ut med tanke på den vinter och vår vi haft med mycket is. Dock har hål 11 inte klarat sig så bra. Här har stora delar dött och det kommer att arbetas extra på denna green. Den kommer inte att hålla samma klass som övriga greener då vi kommer att hålpipa den grovt för att byta ut så mycket som möjligt av det döda materialet mot sand, samt så med nya frön. Vi hoppas på er förståelse för detta och ber att ni tar hand om denna, men även alla andra greener, när vi öppnar. Nedslagsmärken som inte lagas dödar rötterna och det vill vi undvika till varje pris! Ta gärna något extra nedslagsmärke när ni ändå är i farten.

Vi har mycket ny personal och bland dem har vi genom vårt samarbete med Samhall två nya banarbetare därifrån som heter Madjed och Mohammed. Även Tomas, vår nya mekaniker, gör sin första säsong på golfbana. Vi vill be er att visa extra respekt och tålamod mot vår banpersonal för att göra banan till en så attraktiv och trivsam arbetsplats som möjligt. Vi vill att all vår personal ska trivas hos oss och ges möjligheten att utvecklas i sitt arbete.

Reece har nu startat en Facebooksida som är sammanlänkad till hans Instagram. Han heter samma på bägge plattformar, nämligen ArbogaGreenkeeper. Lägg till honom där för att följa hans och banpersonalens arbete. Inom kort kommer detta facebookflöde även att synas på hemsidan (faktum är att den finns redan nu som en betavariant men den kommer att uppdateras för att matcha övriga hemsidan inom kort). Således kommer alla (även icke Facebook och Instagram användare) kunna få precis samma information som alla andra genom att besöka Greenkeeperns sida på hemsidan. Betaversionen hittar ni HÄR.

Comments are closed.