Ett SM-Guld och ett silver till Arboga GK

Förra året arrangerades SM Sambo/Äkta Makar 120+ hos oss. I år arrangerar Upplands Golfförbund SM-veckan som just nu pågår för fullt. Hittills har vi haft representanter i tre olika klasser och vi har bärgat hem ett guld och ett silver.

Felix Norrman vann bruttoklassen i Paragolf-SM i helgen efter två stabila scorer på 76-78 på Linköping. På det vann han fem slag före tvåan Richard Hoff. Stort grattis till vår Felix!

Patric Sundlöf tog tillsammans med sin sambo Ellinor ett silver i Sambo/Äkta Makar klassen på Edenhof efter scorerna 80-73 och förlust i särspel.

Seija och Lars-Olov Tall stod för en fin 7:e plats på Friibergh i klassen Sambo/Äkta Makar 120+ med scorerna 85-79. En snöplig trippel på sista hålet kostade ett par placeringar, men en väl genomförd tävling av våra eldsjälar i Tävlingskommittén! Passa på att gratta dem under Golfveckan.