Golfskotrar från Grön Golf

Våra golfskotrar har fått en flygande start med över 100 uthyrningar på bara två veckor. Av denna anledning kommer vi att ta in ytterligare två som kommer att finnas hos oss redan idag. Vi kommer alltså att ha 6st skotrar att hyra framöver. Detta är jätteroligt och vi får mycket positiv feedback från användarna av dessa. De inledande veckorna har lärt oss en del och därför måste vi sätta lite regler som kommer att gälla på Arboga GK för dessa.

Åldersgräns
Vi har valt att sätta en åldersgräns på 15 år för att köra skotrarna på vår golfbana. Då Grön inte kan lägga in denna gräns i systemet kommer vi att manuellt se efter vilka som bokar skotrarna i backoffice. Om ni som är föräldrar anser att era äldre barn inte heller ska få köra dessa skotrar blir det upp till er att hålla koll på det. Vi kommer endast att kontakta dem som inte ännu fyllt 15. Yngre barn som ändå använder skotrarna kan bli avstängda från Grön vilket innebär att ni inte kommer att kunna nyttja tjänsten efter att ni fyllt 15 heller.

Användande
På samtliga skotrar ser vi trasiga plastdetaljer i bak med slitageskador från vad vi bedömer måste vara skor. Det är absolut förbjudet att stå bakpå en skoter och att göra detta kan leda till omedelbar avstängning. Vi vill att alla tar hand om dessa skotrar så att Grön vill fortsätta att ha dem här på Arboga GK. Om de kräver ständig reparation pga felaktig användning kommer de att ta dessa skotrar någon annanstans. Hantera dessa som om de vore era egna så kommer vi förhoppningsvis att ha mycket glädje av dessa i flera år framöver.

För mer info om själva skotrarna kan ni gå in på Grön Golfs hemsida HÄR alternativt ladda ner deras app. Behöver du hjälp kan du fråga oss i receptionen.

Comments are closed.