Veteranernas sommartour del 2 t.o.m 27 juli

RÄTTELSE !
Ett misstag begicks vid lottdragningen för presentkort, vi har en praxis att om man vinner en deltävling så kan man inte
bli dragen på turlott för presentkort: Nu blev det så att Lena Kolesar som vann deltävlingen 27 juli även drogs som vinnare av presentkort. Ny dragning på damsidan tillföll Maud Bojar. Hoppas att du har överseende med detta Lena.
/ Tävlingsledningen Veterangolfen/

Arboga, så vi har väntat men här kommer dagens resultat, men innan det så måste vi uppmärksamma två saker, Ingemar Selberg mäktade med birdies på hål 4 och 5. Inte nog med det, Gunnar Franzén slog till med fina 64 slag,inte illa och grattis till den fina scoren. Det fanns för övrigt många fina resultat i dagens tävling som redovisas nedan.
Dessutom presenteras Order of Merit för damer och herrar samt uppdaterad birdielista i länkarna nedan. Sen finns det två som med turens hjälp får varsitt presentkort som lottades ut och kan användas i shopen eller restaurangen, det tillföll Lena Kolesar och Ronny K Andersson, grattis till er båda.

Dagens 5 bästa damresultat:
1. Lena Kolesar 72- Presentkort för vinst
2. Ylva Martinsson 72
3. Maud Bojar 72
4. Ann- Cathrin Andersson 75
5. Margareta Fahlberg 76

Dagens 5 bästa herresultat:
1. Gunnar Franzén 64- Presentkort för vinst
2. Roger Blomqvist 68
3. Lars- Olov Lindh 69
4. Bertil Bresell 71
5. Owe Asp 71

Comments are closed.