Veterangolfen t.o.m. 3 augusti

Hej alla ni som hittar hit, nästa onsdag den 10 augusti spelar vi snörgolf. Alla anmälda kommer få ett snöre så långt som ditt handicap är stort. Har du 10 i hcp får du ett snöre på 1 meter, och har du ett hcp på 27 får du ett snöre som är 2,7 meter långt. Alltså 10 centimeter för varje decimal i ditt handicap. Enda kruxet för dig är att du själv skall ta med en sax. Ett exempel här, hamnar du 70 cm från hål och darrar på manschetten som brukligt är så kan du ta 70 cm av ditt snöre så vips och bollen är i hål utan att räkna det s.k. slaget, bra va ?

Nu till dagens tävling, många överraskades av en kraftig skur men tidigt startande klarade sig utan den. Många fina resultat och nedan kan ni se de 5 bästa damerna och herrarna samt uppdaterad birdielista och Order of Merit. De två lyckliga i lottdragningen för presentkort att användas i shopen eller restaurangen blev Marianne Sjöberg och Ove Eriksson.

Resultat 5 bästa damer:
1. Lena Kolesar 66- Presentkort för vinst.
2. Gunilla Magnusson 74
3. Marianne Sjöberg 75
4. Margareta Fahlberg 75
5. Kerstin Pettersson 79

Resultat 5 bästa herrar:
1. Ulf Eriksson 67- Presentkort för vinst
2. Ronny K Andersson 68
3. Stefan Bolin 69
4. Hannu Hirvonen 69
5. Björn Larsson 70

Comments are closed.