Veterangolfens sommartour del 2 avslutad

Idag den 31 augusti spelades sista omgången av sommartouren del 2, nu väntar en avslutande 3- mannascramble med korvgrillning vid Sturefiskarnas plats vid Tjurlången den 7 september som alla bjuds på. I samband med det kommer vi att ha prisutdelning för sommarens spel men även till den som vinner Birdietävlingens slutspel den 2 september.
Idag var det rekord i antal startande, 34 herrar och 10 damer.
Utlottningen av presentkort tillföll Gunilla Magnusson och Lars- Göran Rådström, grattis båda två. På min golf hittar ni som vanligt dagens resultat men nedan följer dagens 5 bästa på dam och herrsidan. Ni hittar även 3 länkar nedan med slutställning i Order of Merit och uppdaterad birdielista.
Vi måste samtidigt uppmärksamma att en Eagle gjordes av Tomas Svärd på hål 3 idag.

Dagens 5 bästa resultat Damer
1. Ylva Martinsson 68- Presentkort för vinst.
2. Ann- Cathrin Andersson 70
3. Gunilla Magnusson 73
4. Birgitta Sörén 74
5. Lena Andersson 78

Dagens 5 bästa resultat Herrar
1. Christer Lindblad 64- Presentkort för vinst
2. Per Johansson 66
3. Jan Torwang 68
4. Lars Olov Tall 70
5. Lars- Göran Rådström 70

Comments are closed.