Veteranernas hösttour inledd 14 september

Idag den 14 september inleddes jakten på hösttrofén med start för hösttouren. Vi möttes av en preparerad bana som rimligtvis borde nedfört lägesförbättring på grund av all den sand som i vissa fall omöjliggjorde bra bollträffar. Rullen på greenerna var väldigt snabb men väl på dessa så fick man torka av bollen.
Vi kommer inte att ha någon birdietävling på hösttouren men anslag finns för andra begivenheter, en bussresa med
golfspel till Eskilstuna GK den 5 oktober, skriv upp dig på den i Tävlingskansliet. Det överskott vi har efter vårt gemensamma spel gör att vi kan sponsra bussresan så mat, fika, buss och golf kostar endast 475 kronor.

Dagens 5 bästa Damresultat:
1. Lena Kolesar 76.
2. Marianne Sjöberg 78.
3. Ann- Cathrin Andersson 78.
4. Ulla- Maja Larsson 79.
5. Ylva Martinsson 81 samt även Birgitta Sörén på 81.

Dagens 5 bästa herrar:
1. Owe Asp 70.
2. Ove Eriksson 73
3. Stefan Bolin 74
4. Peter Bardell 74
5. Roy Sjöberg 74


Nedan i länkarna Order of Merit Damer och Herrar.

Comments are closed.