Banans status och arbeten på banan

Banan är i fortsatt väldigt fint skick och vädret ser bra ut de närmaste dagarna. Nu har det dock blivit dags att börja göra de ordentliga arbetena på banan för att få till den så bra som möjligt till nästa år. Måndag den 17:e kommer vi därför att börja renovera nästa sväng med tees. Detta arbete kommer att inledas på hål 1, för att sedan gå vidare till hål 2. Detta innebär att vi kommer att ha mattor på dessa hål. Vi kommer även att inleda arbete med att djuplufta våra greener. Vi startar troligtvis djupluftningen tisdag, eventuellt onsdag. Ambitionen är att börja bakifrån men vi kommer nog att hoppa lite mellan hål beroende på bokningsläget. Varje green tar en timme att göra så vi kommer att hålla på några dagar innan vi är helt klara. Vi kommer att använda oss av solida pipor som gör hål på ca 1cm för att sedan dressa med sand. Vi kommer alltså inte att dra upp de stora korvarna ur greenerna.

Comments are closed.