Receptionen stängd 24-26 oktober, Banan stänger & Info om vinterbanan

Receptionen stängd 24-26 oktober
Måndag den 24:e oktober åker vår administrativa personal på utbildning. Därför kommer receptionen att vara stängd 24-26 oktober och öppnar åter på torsdag kl.9. För er som spelar kommer det att finnas scorekort i tävlingskansliet. Betalning för eventuella greenfeemedlemmar eller gäster görs via swish. Priserna står på tavlan bakom självbetjäningsterminalen.

För er som behöver golfbil under dessa dagar ber vi att ni bokar dessa senast söndag kl.15 då vi kommer ha begränsad tillgång till mail och inte kommer att svara i receptionstelefon under dessa dagar.

Banan stänger
Måndag den 31 oktober kommer vi att stänga banan för spel på sommargreener. Det kan komma att bli tidigare om vi inte har vädret med oss, men senaste stängningsdatum blir alltså 31 oktober. Förutsatt att vi inte har någon frost kommer ni att kunna boka tider t.o.m kl.11:00 på måndagen. Banan kommer inte att vara handicapgrundande då det kan saknas teemarkeringar mm. Flaggorna tar vi in kl.13 och därefter är spel förbjudet på sommargreenerna. Detsamma gäller övningsspel på chipping green och putting green. Rangen är öppen när vädret tillåter och 6-hålsbanan håller fortsatt öppet.

Vinterbanan
Banan kommer att vara helt stängd under ett par veckor och sedan kommer vinterbanan att öppna i mitten av november. I år kommer det dock bara att spelas vintergolf på hål 1-9. Detta beror på de skador som uppstår, särskilt på våra skogshål, under vinterspelet av framför allt vagnar, men även fötter och uppslagen torv. Dessa skador är väldigt svårläkta och vi ser fortfarande skador på exempelvis hål 12 och 15 efter vinterspelet. De öppnare hålen på första nio har betydligt lättare att återhämta sig efter vintern.

Comments are closed.