Vi söker medarbetare till säsongen 2023

Vi söker nu dig som vill vara en del av vårt team under säsongen 2023. I rollen som receptionist är du den hos oss som först möter våra medlemmar och gäster. Därför ser vi att du framför allt har en hög servicekänsla och att du lägger stor vikt vid att få besökare att känna sig välkomna, sedda och hörda. Du kommer vara en del av ett litet och sammansvetsat team vilket innebär att arbetsuppgifterna kan vara varierande. Därför värdesätter vi även kreativitet, initiativförmåga, lyhördhet och en god samarbetsförmåga. Vi ser även att du kan arbeta strukturerat och noggrant för att vi inom teamet ska kunna hjälpa varandra till en god arbetsmiljö. Du kommer att jobba en hel del med dator i kassa och Golfens IT-system (GIT), så har du erfarenhet av detta är det en merit. Meriterande är även om du själv spelar golf, eller känner till spelet, samt är van vid sociala medier och kommunikation.

Hela annonsen, samt kontaktuppgifter, hittar du HÄR.

Comments are closed.