Deadline för betalning av årsavgifter i Min Golf, samt receptionens öppettider (och sista superrean i shopen)

Den 28/2 är det deadline för att betala sina årsavgifter via min Golf. Har du inte efter detta datum betalat din årsavgift därigenom, alternativt i kassan på klubben, kommer du att få en faktura till din mail på beloppet. En fakturaavgift kommer då att tillkomma på 69kr.

Med anledning av detta kommer vi att ha extraöppet i receptionen den 22/2 samt den 28/2, bägge dagar mellan kl.15-18. Då kan du passa på att komma ut och betala om du inte vill göra det via Min Golf och samtidigt vill undvika fakturaavgiften. Vi kommer däremot att hålla stängt den 23/2 för förberedelser inför årsmötet.

Under öppettiderna den 22/2 och 28/2 kommer vi dessutom att ha vår sista stora superrea på fjolårets produkter i shopen. Vi kommer att ha:

  • Ta 3 betala för 2 på alla dussin bollar (ej 3-pack)
  • Ta 3 betala för 2 på alla handskar
  • 50% på resten av produkterna i shopen (ej 3-pack bollar), såsom paraply, bag, handduk, kepsar och såklart alla kläder.

Så passa på att titta förbi under eftermiddag-kväll någon av dagarna.

Comments are closed.