Tjejupptakt med modevisning, demo, mat och mer

Fredagen den 21 april håller damkommittén tillsammans med klubben i en upptakt för alla klubbens tjejer. Under eftermiddagen och kvällen finns Taylormade på plats för en tjejdemo där de visar upp sina klubbor och ni kan testa desamma. Senare blir det middag och damkommittén samt lagledare presenterar säsongen utifrån aktiviteter och tävlingar som genomförs specifikt för tjejer under säsongen. Senare kommer det även att bli en liten modevisning från Daily Sports och under kvällen erbjuder vi 3 för 2 på deras kläder. Och vilka det blir som går på catwalken får ni bara se om ni är på plats, kanske blir det någon otippad…

Läs mer om tjejupptakten och hur du anmäler dig i inbjudan HÄR.

Välkomna till en trevlig fredag på Arboga GK!

Comments are closed.