Juniorsäsongen drar igång på Arboga GK

Snart är vi igång med säsongen och det händer ju så mycket kul! 

Västmanlandsserien , Pga Junior pro-am, Teen cup, läger, taco-golf m.m. 

Här är vad som händer närmaste tiden😀

Golfskolan ⛳️🏌️‍♂️

Golfskolan/golfäventyret är barnens (5-12 år) gröna kortet kurs och träning som startar lördag den 29/4 Kl 10.00-11.30. Vi lär oss golfvett och regler samt golfens grunder under avslappnade former under 10 lördagar. Träningarna fortsätter sen hela sommaren på lördagar med läger i juli, spel på stora banan, Taco golf m.m. Vill man prova på så går det bra och klubbor finns att låna. Behöver någon köpa klubbor så finns det både nytt och begagnat och i olika längder till bra priser att köpa. 

Golfskolan kostar 500:- inkl medlemskap i klubben.

Anmälan och/eller frågor till Peter på 0708/584138 alt peter.thelin@pgasweden.golf

Junior kick-off

För alla knattar och juniorer (5-18 år) den 6/5 Kl 13.00-15.00

Samling vid Putting green Kl 12.50. Vi går igenom vårens och sommarens aktiviteter, vi delar in oss i träningsgrupper, vi tränar och avslutar med en liten tävling och alla som spöar Peter får en glass.

Anmälan till golfskolan och kick-off till Peter på peter.thelin@pgasweden.golf 

Comments are closed.