Årspremiär Seniorgolfen 60+

Så var det äntligen dags för premiär för spelet där vi ska kora en mästare för Order of Merit både på dam och herrsidan. 11 damer och 29 herrar fullföljde premiären på en blöt bana men med fina greener och välkrattade bunkrar, tack för det.
I samband med detta vill vi även påminna om att det finns anmälningslistor i tävlingskansliet för årets matchspel och även den kommande populära bussresan den 31 maj. Vi kommer att åka till Katrineholm och för ankomstfika, rangebollar, greenfee för spel samt efterkommande mat samt bussresan så kostar det endast 680 kronor, välkommen med din anmälan. Seniorkommittén sponsrar delar av bussresan.
Inte nog med det, idag fick Seniorkommittén en gåva va Margareta Fahlberg och Björn Larsson på hela 5000 kronor. Pengar som skall användas enligt deras önskemål till trivsamheter som ex.vis grillning men även stöd för kostnader för bussresor. En väldigt fin gest som vi tackar väldigt mycket för.
Dagens utlottning tilldelas Anki Andersson och Anders Cargerman, grattis. Och i länkarna nedan order of Merit.

Dagens 5 bästa damer
1. Lena Kolesar 73.
2. Marianne Sjöberg 76.
3. Anki Andersson 76.
4. Maj- Britt Torwang 76.
5 Kerstin Pettersson 77.

Dagens 5 bästa herrar
1. Göte Garman 73.
2. Jan- Olof Gustafson 74.
3. Allan Carlsson 74.
4. Anders Cargerman 76.
5. Bertil Bresell 76.


Comments are closed.