Nya äventyr väntar för Jenny

Jenny, som gjort ett kanonjobb de senaste två åren på kansliet och i receptionen, har blivit erbjuden en ny tjänst utanför klubben. Med hänsyn till familjen har hon valt att tacka ja till denna tjänst som hon kommer att starta under andra delen av augusti. Jenny vill tacka alla er underbara medlemmar som fått henne att trivas så bra på Arboga Golfklubb redan från första dagen. Hon vill tacka för dessa år och för förtroendet hon fått från er och klubbens ledning. Vi är självklart väldigt ledsna över att se en så omtyckt och duktig medarbetare lämna oss. 
Jenny blir som sagt kvar hos oss under semesterperioden vilket ger oss en möjlighet att göra ett väl genomarbetat rekryteringsarbete som kommer att påbörjas med detsamma. 
Vi säger grattis till Jenny och hoppas fortsatt få se henne regelbundet på klubben, golfandes med familj och vänner under somrarna framöver.

Comments are closed.