Seniorgolfen 60+, birdielista och Order of Merit

Det börjar dra ihop sig till att kora segrare i Order of Merit för sommaroturen del 1. Vi kommer att förrätta prisutdelning för den i samband med avslutningstävlingen den 28 juni med efterföljande grillfest. Glöm inte att anmäla dig till den. Allt är gratis.
Dagens spel i väldigt varmt väder, tror termometern nådde upp till 29 grader i skuggan, puh. Nedan följer dagens resultat och kompletta resultatlistor hittar du på Min Golf som vanligt. I lottdragningen för varsitt presentkort drogs Bernt Lindh och Margareta Jäderlund, grattis till Er båda. Priser finns att hämta vid nästa start den 21 juni.

Dagens 5 bästa damer
1. Kerstin Pettersson 63. Presentkort för vinst.
2. Maj- Britt Torwang 70.
3. Marianne Sjöberg 71.
4. Ulla- Maija Larsson 71.
5. Ylva Martinsson 73.

Dagens 5 bästa herrar
1. Leif andersson 65. Presentkort för vinst.
2. Roy Sjöberg 68.
3. Bernt Lindh 68.
4. Björn Larsson 69.
5. Kjell Dahlén 73.

Comments are closed.