Seniorgolfens Sommartour del 1 avslutad

Så har vi då spelat färdigt tävlingsdelen för sommartouren del 1. Men vi avslutar den 28 juni med Irish Greensome med efterföljande grillfest och prisutdelningen vid Sturefiskarnas paradis, Tjurlången. Denna rapport är aningen försenad p.g.a midsommar som jag firade på Öland men bättre sent än aldrig.
Vi kommer att ha prisutdelning för vår lagtävling, 1,2,3 samt även för onsdagens Irish Greensome och inte att förglömma Sommartouren del 1 för herrar och damer. Och inte nog med det, vårt överskott satsar vi delvis på bussresor men även till maten som är helt kostnadsfri. De som vann på lottdragningen var Owe Asp och Maj- Britt Torwang, grattis till varsitt presentkort.

De 5 bästa resultaten Herrar Sommartouren del 1
1. Roy Sjöberg 62 poäng.
2. Göte Garman 60 poäng.
3. Jan- Olof Gustafson 58 poäng.
4. Björn Larsson 57 poäng.
5. Leif Andersson 56 poäng.

De 4 bästa resultaten Damer sommartouren del 1
1. Kerstin Pettersson 74 poäng.
2. Marianne sjöberg 68 poäng.
3. Maj- Britt Torwang 68 poäng.
4. Lena Kolesar 61 poäng.

Comments are closed.