Banan stänger efter Halloweengolfen samt vad som gäller för golfbilar/moppar och vintergolf

Vi har nu beslutat att stänga banan från och med söndag 29/10. Det har kommit nytt regn i helgen och temperaturerna är på väg neråt. Det ser även ut att bli några blöta dagar framöver. Vår ambition är fortfarande att genomföra Halloweengolfen på lördag med kanonstart kl.10, men det kommer att bli på en blöt bana och risk för mer nederbörd på fredag finns. Skulle vi behöva stänga banan före helgen kommer vi att meddela samtliga anmälda. På grund av vätan på banan är det nu golfbils- och mopedförbud på banan resten av säsongen.

Vi hoppas att ni haft en trevlig säsong på klubben i år och vill välkomna er alla till vår vinterbana som öppnar för spel på hål 1-7 lördagen den 18/11 samt till vår golfhall som öppnar nu på söndag den 29/10. Anledningen att vi väntar med öppningen av vintergolfbanan är för att genomföra arbeten på banan inför vintern. Att vi inte öppnar hål 8-9 beror på den extrema väta som varit på dessa hål och att skadorna som blivit ska få en chans att läka och inte bli värre.

Comments are closed.