Städdag 20 April

Nu har Tobbe-banchef gett oss datumet för städdagen på Arboga GK, det blir det 20 april.

0800-1200 Städning av banan och området, kom ihåg att skriva in er närvaro (namn/golfid) Samling på planen framför shop/reception

1200-1300 Ärtsoppa hos Bertil

1300-? 4-manna texas scramble, 9 hål

Efter det kör vi bollränna för de som önskar spela mer

Officiell öppning av banan sker söndagen den 21 april.

Medtag följande

Kläder för ändamålet
Räfsa Kratta
Sekatör
Lätt-presenning, för att lätt kunna dra ris från banan
Skottkärra om det finns och får plats i er transport Trimmer/röjsåg, skyddsglasögon/visir och hörselkåpor måste användas då

En av arbetsuppgifterna under dagen kommer att vara att snygga till runt parkeringen vill vi hålla nedre parkeringen fri från bilar (eftersom vid trimning kan stenar flyga åt alla möjliga håll och vi vill inte att ni som kommer ska åka hem i skadade bilar). Parkera därför i första hand på övre parkeringen och i andra hand på planen med styrelse- och personalparkering. Om det blir fullt på dessa platser och nedre parkeringen behöver nyttjas ställer ni er på längan närmast övernattningsstugorna. För att detta ska gå så bra som möjligt ber jag er att samåka så gott det går och att inte parkera för långt ifrån varandra. Mycket arbete kommer vara att dra undan ris och grenar från banan efter alla träd som har tagits ner, där kommer lätt-presenningen in blir så mycket enklare att dra ris/grenar när presenningen används.

Peter kommer ha lite loppis/försäljning under dagen.

Väl mött önskar vi alla på klubben

Comments are closed.