Peter Pro

När du vill ha professionell hjälp med ditt golfspel rekommenderas en kontakt med Peter! Han kan erbjuda lektioner, kurser, juniorträning, knatte-träning och elitträning. Tycker du att du behöver ha nya grepp, skaft, klubbor eller är i behov av reparationer, då står han också gärna till tjänst. Han kan fixa det mesta som har att göra med golfklubbor och verkstad.

Lektioner, Kurser & Custom Fitting

Peter Thelin, 070-858 41 38

Nytt från Peter Pro

Peter Thelin

PGA Professional
Peter Thelin, PGA Professionals är ansvarig för utbildning och kurser med mera. Peter har lång och gedigen erfarenhet inom Golf. Han är känd för att vara duktig på att lära ut och kan naturligtvis det mesta om golfspel.
The 18 club

The 18 club är ett träningskoncept som erbjuder medlemmar ett visst antal träningstillfällen under hela året

Peter Pro's Facebook

Följ Peter på hans sociala medier, se när det är dags för nya kurser eller andra uppdateringar.

Peter Pro's Instagram

Boka online

Avbokning av starttid skall ske minst 30 minuter före starttiden. Ankomstregistrering måste alltid ske före starttid. Den som inte är ankomstregistrerad före start får en straffavgift. Om receptionen ej är bemannad sker registrering i “Min Golf Bokning”-appen eller i terminalen på tävlingskansliet.

Oförutsedda händelser och sjukdom respekteras som giltig anledning att ej komma till spel. Detsamma gäller ihållande dåligt väder och/eller åska. Kontakta alltid receptionen före din starttid för att meddela att du uteblir.

TJUVSPEL
Ertappas spelande gäst på Arboga Golfklubb utan att ha erlagt greenfee-avgift innan ronden debiteras han/hon dubbel greenfee-avgift och rapport skrivs till hemmaklubb och förbund.

Har du frågor kring golfen på Arboga GK?