Årsavgiften är nu upplagd för betalning i Min Golf

Årsavgiften är nu upplagd i Min Golf och kommer gå att betala till och med 28 februari. Därefter kommer ni som inte har betalat eller begärt utträde från klubben att få en faktura skickad till er. I detta fall tillkommer en fakturaavgift på 60kr, en avgift ni slipper om ni betalar via Min Golf senast 28 februari. Det finns flera fördelar med att betala i Min Golf:

  • Du kan hämta ditt friskvårdskvitto direkt i Min Golf
  • Du kan betala för andra i din familjegrupp om dessa godkänt betalning av andra på sin sida (se mer info i instruktionsvideon nedan)
  • Du slipper fakturaavgiften på 60kr

Hur du betalar i Min Golf och hur du betalar för andra ser du i instruktionsvideon längst ner på sidan. För er som vill betala före 28:e februari men inte vill betala via nätet finns ytterligare alternativ:

  • Betala i receptionen under öppettider (torsdagar kl.9-15 samt tisdag 20/12 kl.17-18:45). Receptionen är dock stängd 21/12-11/1 pga semestrar. Vi kommer även att ha receptionen extraöppen under ett par kvällar i slutet av februari.
  • Skapa själv en faktura via Min Golf som du sedan betalar.

Givetvis går det även att delbetala. Detta kan ske på två olika sätt. På Denna Länk står det mer om detta. De delbetalningsalternativ du kan välja mellan är genom Swedbank Pay eller MoreGolf Mastercard. Det går alltså inte att delbetala via FinQr i år. Var beredd på att du får göra några klick för att ta dig hela vägen igenom om du väljer ett av delbetalningsalternativen.

Har du frågor om betalningen av årsavgifter eller om du upplever problem kontaktar du Jenny. Här är Jennys Mail.

Comments are closed.